Jak na nepečený dort Ostravan podle Josefa Maršálka: Moučník voní rumem a díky žloutkovému krému je skvěle vláčný
Buchty po ránu: Vlčnovské vdolečky podle Josefa Maršálka voní rumem a s povidly a tvarohem chutnají božsky
Hodnocení 40× Jak ochutit makovou náplň? Oblíbenou náplň buchet a koláčů připravíte mnoha způsoby
Hodnocení 11× 7 nejčastějších chyb při pečení chleba v domácí pekárně: Víte, jak se jim vyhnout?
7 foto Hodnocení 1× Jaký cukr použít do kynutého pečiva? Klasika je nepřekvapivě sázkou na jistotu
Video Hodnocení 22× Jak připravit dukátové buchtičky s krémem? Videorecept vás přenese zpět do dětství
Video Hodnocení 44× Kynuté buchty: Video poradí začátečníkům, jak na českou klasiku s lahodnou náplní
Video Hodnocení 28× Jak připravit kvásek z droždí? Podle názorného videa jej zvládne i začátečník
19 foto V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný
5 foto Hodnocení 19× 3 typy jablečných závinů: Naučte se je z taženého, kynutého i jogurtového těsta
Pečeme s Ivou: Kváskové bulky se sezamem mají senzační chuť! Stačilo přidat navíc špetku suroviny, kterou má každý doma
Hodnocení 303× Honzovy buchty: Klasika, která nikdy neomrzí. Poradíme, jak je upéct se skvělou náplní
Hodnocení 204× Jak udělat kynuté těsto v domácí pekárně? Takto připravené těsto je nadýchané a téměř bez práce
Holka u plotny radí: Jak na makovky, které vydrží dlouho vláčné? V tomto receptu mi skvěle funguje obyčejné podmáslí
Jahodový džem pro začátečníky a bez chemie: Jednoduchý návod zvládne každý a doma to zavoní jako u babičky v kuchyni
Pět nejlepších jarních polévek: Hráškovou skvěle doplní osmažená slanina, medvědí česnek dá šmrnc i obyčejné bramboračce
Barončiny řezy: Na vláčný a lehce křupavý moučník je třeba poslední vrstu těsta před strouháním speciálně připravit