Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Suroviny
Porce: 2
Nutriční hodnoty
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS: Snad každý pochopil že se nejedná o netopýra nýbrž králíka !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 2. 2014 22:47
Byla jsem napnutá když jsem četla název a zároveň jsem si neuměla představit stáhnutého netopíra. a pak když jsem viděla foto tak jsem i uvěřila.supr nápad posílám bodík a prosím už žádné infarktové foto.
10. 2. 2014 09:16
tak to je super nápad i název
10. 2. 2014 00:07
To je náhodou výborný nápad
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět
Těm "křídlům" se říká různě: boky, blány, kůže...
Znám králíkáře, kteří je vyhazují už při kuchání králíka.
Znám hospodyňky, které je dávají vařit společně s hlavou na polévku.
Myslím, že zabalení cemru do netopýřích křídel může tomu nejsuššímu masu z králíka jen prospět
9. 2. 2014 17:19
Princezna : Tóóóž báááť ! Taky si myslím že v dnešní době je třeba trošku toho našeho českého humoru . . .
9. 2. 2014 14:30
A není to vůbec trapné !!! Je to bezva věc s vtipným nápadem.Jde jen o přejícnost a úhel pohledu a hlavně smysl pro humor
9. 2. 2014 14:28
Úžasně vtipné,určitě příště vyzkouším, dnes peču pýra:) na divoko :):):) Výborný nápad !!! :)
9. 2. 2014 13:11
Tak jsem se těšila že ochutnám něco jiného. No nic, králík je taky dobrý. Díky za nápad.
9. 2. 2014 11:53
Perfektní než jsem to zjistil už jsem byl rozhodnut zajíd do zimoviště (je od nás kousek)a jednoho tam v klidu sebrat.Jinak alespoň nějaké vzrůšo a také to upeču dávám palec nahoru a bodík k tomu
9. 2. 2014 10:50
9. 2. 2014 02:10
cekrops:Víťo ty jsi ďábelmálem jsem při čtení receptu omdlela,netopýr je moje noční můra,ale králíčka můžu
9. 2. 2014 02:06
Staci si objednat:
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html
RAGOUT DE ROUSSETTE SAUCE AU VIN
a pride vam krasny netopier
www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294144-d1498715-Reviews-L_Houstalet_Restaurant-Port_Vila_Efate.html
8. 2. 2014 22:30
zuzun: Králíka jsem dostal celého. A jen náhodou jsem ho rozporcoval tak , že vznikl tento "hřbet s křidélky".... No ,,,, nevyužijte toho .............
8. 2. 2014 22:01
Ja jsem prilitla na ten nazev...chtela jsem se dovedet jak chutna netopyr...a ono nic! Kralika neskutecne milujeme, takze recept je i tak fantasticky, napln je taky super, co dodat nez ze bod
8. 2. 2014 20:40
Ja : Sama jsi trapná ! Mě to přijde vtipné !
8. 2. 2014 20:26
Jestli si autor myslí, že je to vtipné, tak ho zklamu, je to trapné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 57 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: netopýr recept polevka z netopyra netopýři maso netopýr maso netopýr recepty uzený netopýr recept na netopýra kuchání králíka sušený netopýr polevka z netopira jídlo z netopýra srnci cemr příprava netopýra recept cemr z divocaka netopýr kuchyně srnčí cemr recept netopyr na vine jak udělat netopýra cemr z králíka polévka z netopýra foto
Suroviny: hřbet králičí, hříbky sušené, kuskus, cibule, pepř mletý, koření asie, sůl, semínka sezamová
Pečený "netopýr" samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5xoY
20 názorů