Jak dlouho vydrží vlašské ořechy? V ideálním prostředí až do příští sklizně a zařídíte ho i v paneláku
Podzimní stravování podle horoskopu: Štírům hrozí přibírání, Berani pozor na pálivá jídla, radí astroložka Baudyšová
Hladká a voňavá jíška vylepší omáčky i polévky. S tímto postupem krok za krokem ji zvládne každý hned napoprvé
10 foto Hodnocení 5× Jak nakrájet vařené, dušené nebo pečené maso? Poradíme, zda po vláknu či přes něj
9 foto Hodnocení 35× Jak krájet tenké plátky brambor? Použijeme nůž, struhadlo, mandolínu nebo škrabku
Od jednoduchosti k dokonalosti: Jak na perfektní knedlíky s vejci? Lepší chuti prospějí sádlo i krátká parní lázeň
Rumfordská polévka z brambor, krup, hrachu a chleba kdysi zabránila hladomoru. S česnekem chutná fantasticky
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal