Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Ať už potřebujeme připravit všední nebo sváteční oběd, s tímhle recept nešlápneme vedle. Plátky vepřové kýty zprudka orestované podáváme s opečenými bramborami. Tuto dvojici skvěle doplní žampionová omáčka se smetanou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 87,27 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 14,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vVA
Moje poznámka
Plátek vepřové kýty se žampionovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9vVA
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 1 hodinou
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 7 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 minutami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 26 minutami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 54 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 2 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 3 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 3 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 3 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 4 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
mouka hladká,
ghee,
žampióny,
cibule,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř mletý,
hořčice pikantní,
koření houbová variace,
máslo,
petrželka,
brambory
Komentáře (3)