Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Hledáte inspiraci co připravit k obědu? Šťavnaté plátky vepřové krkovice, zapečené se dvěma druhy sýrů, camembertem a Rivalem, budou dobrou volbou. Podávat je můžete s různě upravenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVm3
Moje poznámka
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxVm3
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 22 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 15 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 20 minutami
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 1 hodinou
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 2 hodinami
Vepřová kýta v královské peřince
LenuleJ. před 2 hodinami
Masové koule s medvědím česnekem a paprikou v pomalém hrnci
Pavlina06 před 3 hodinami
Kokosky - sněhové s kokosem
Teryshek před 4 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
mustafka před 4 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Andruse před 9 hodinami
Vepřová krkovice s bramborem v PH
Pavlina06 před 10 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř mletý,
olej,
sádlo,
hořčice plnotučná,
cibule,
sýr,
sýr camembert,
paprika sušená sladká
Komentáře (8)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Děkuji moc za fajn recept. Rychlý a jednoduchý. A hlavně fakt chutný… 😋
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Udělal jsem tedy ještě pár úprav... Maso jsem naložil do medovo-horčičné omáčky, podlil jsem to mlékem (musím uznat, maso krásně měkounký) a použil jsem teda klasický eidam...
Dále jsem pak k tomu udělal smetanovo-sýrovou omáčku...