Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané fazole

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

23. 8. 2012 15:44

Suroviny

Porce: počet sklenic dle jejich velikosti

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na 2 litrovou sklenici 1 litr vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

eva hubova eva hubova

2. 11. 2012 02:03

Ten cukr jsem vynechala, uvidíme co to udělá:yes:

clupmi clupmi

25. 8. 2012 06:05

srettka: Jak jsem koupil, tak prodávám. Je to archivní recept po předcích a zaručeně stokrát ověřený. Jen doufám, že jsem ten rukou krasopisně psaný záznam dobře přečetl,:-) (číslice jsou čitelné dobře). Když jsem byl dítě, tak se zavařovalo na plotně v takovém tom zavařovacím hrnci s teploměrem a podle mne ty časy byly opravdu dlouhé. Občas se objevily nějaké plesnivé kompoty, nebo marmelády...;-)

magdalenka magdalenka

24. 8. 2012 08:45

Jana Pá: si dobrá...to pre celú ulicu, alebo? :-D

Jana Pá

23. 8. 2012 17:44

magdalenka:ale já letos vypěstovala cca 30 kg fazolek:-O, to bych musela koupit nový mrazák, tak to už nejde;-):-O

Danca Danca

23. 8. 2012 17:05

Souhlasím, bude to tím octem..když jsem zavařila fazolky do kyselého nálevu, byly supr, ale letos se mi jen ve slaném zkazily:-//. Naštěstí jsem udělala jen 2 skleničky na zkoušku;-)

1974andrea 1974andrea

23. 8. 2012 16:45

Jana Pá:Jani, přesně, ten ocet tam hraje asi tu hlavní roli;-). Předtím jsem je taky dělala jen ve slaném nálevu, který jsem někde ve starém časopisu našla.

magdalenka magdalenka

23. 8. 2012 16:44

Mám podobnú skúsenosť ako Andrea. Takže už len zamrazujem, predtým chviličku blanšírujem. Mám veľkú mrazničku, takže s tým nemám problém.

Jana Pá

23. 8. 2012 16:43

1974andrea: neboj, nic nebouchá, stačí 1x zavařit a a pak jen otočit hore-vrchem tj.otočit skleničku po zavaření,nechat vychladit a máš to:yes: Možná bude problém v tom, že já zavařím v nálevu na okurky, kde máme i ocet;-), ale jinak letos už máme 40 skleniček, což znamená, že už příští rok nepěstuji fazolky:-D

Jana Pá

23. 8. 2012 16:39

stačí jen tak 10 min. na 60-80 st.teploty v hrnci a fazolky jsou v pohodě, dělám už xxxxlet;-):-D

1974andrea 1974andrea

23. 8. 2012 16:39

Já zavařovala fazolky jednou a všechny mi zplesnivěly, div nebouchly. :-// Pak jsem se někde dočetla, že se musí sterilovat 2x a od té doby to tak dělám, jen přidávám ocet a v pohodě;-)

srettka

23. 8. 2012 16:12

Neni ten sterilizacni cas moc? Aby pak nebyly fazole nebylyměkole:-)) ja vsechno rexuju do bublin ve sklenicich:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládané zelené fazolky nakládané fazolky nakládané fazolové lusky fazolky ve slaném nálevu recept nakládané fazolky recept jak zavařit zelené fazolky jak sterilovat fazolky zavaření zelených fazolek zavaření fazolek fazolové lusky nakládané zavaření fazolí zelené fazolky ve slaném nálevu nakládané fazolky ve slaném nálevu fazolky nakladane fazole ve slanem nalevu recept recept nakládané fazolky zelené fazolky nakládané slaný nálev na fazolky fazolové lusky sterilování nakladane zlute fazolky

Suroviny: lusky fazolové, sůl, cukr, voda

TopRecepty.cz

Nakládané fazole

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g8vD