Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Očista těla: Superpotraviny a doplňky stravy

Jaro je tu a s ním i ideální čas pro očistu našeho těla. Po proválené zimě je to více než třeba. Dbejte tedy na to, co jíte, začněte se hýbat a podpořte svou životosprávu těmi správnými doplňky stravy.

Jarní počasí, které by od příštího týdne mělo nabrat na intenzitě, přináší pro naše tělo nové výzvy. Měli bychom začít zdravěji jíst, více se hýbat a posilovat svou imunitu vhodnými doplňky stravy. Přinášíme vám tipy na superpotraviny a doplňky stravy, které vaše tělo hodí zpět do formy.

Detoxikujte s ostropestřcem

Zdroj: Naturevia

Zima dala našim játrům pořádně zabrat. Alkohol, tučná jídla, ale i dlouhodobé užívání léků či život v znečištěném prostředí se na nich podepisují. Přitom jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Játra rovněž zbavují organismus toxických látek, proto byste se o ně měli starat. V tom vám pomůže doplněk stravy Naturevia Ostropestřec Forte. Obsahuje extrakt ze semen ostropestřce mariánského, který podporuje nejen detoxikaci jater a regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, ale pomáhá rovněž udržet jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Kromě toho je ostropestřec velmi silný antioxidant.

Přírodní antioxidant

Zdroj: Allivictus

Allivictus je kvalitní český doplněk stravy, který je vyroben pouze z kvalitního českého a slovenského česneku, dnes již z vlastní kvalitní a viruprosté sadby. Vyrábí se ručně a bez použití kovových nástrojů. Na rozdíl od syrového česneku pravidelným uživatelům dává díky efektivní formě vstřebání mnoho zdravotních benefitů, jako jsou podpora imunity, snižování vysoké hladiny krevních lipidů a tím i rizik onemocnění kardiovaskulárními chorobami nebo udržení zdravé hladiny cholesterolu v krvi.

Moderní varianta rybího tuku

Vysoce kvalitní omega-3 doplněk stravy vyráběný na základě 150leté norské tradice a poznatků zpracování rybího oleje. Původ rybího oleje OmegaMarine Forte+ je 100% dohledatelný! Lososí olej, který je pro lidské tělo nejlépe vstřebatelný, je získáván z masa lososů žijících v nejčistších vodách norských fjordů.

Detoxikační elixír

Zdroj: Svět minerálů

Chcete svůj organismus zbavit všech škodlivých látek? 
Skvělé detoxikační schopnosti má celá řada kamenů. Z některých si dokonce můžete připravit i tělu prospěšné elixíry. Pro výrobu harmonizující vody je skvělý křišťál, citrín nebo kalcit. Díky křišťálu můžete i z obyčejné vody udělat léčivý nápoj mimořádně lahodné chuti. Křišťál se totiž považuje za jeden z nejúčinnějších a nejuniverzálnějších krystalů na světě. Návod na výrobu harmonizující vody najdete na webu Svět minerálů.

Zdravá strava

Zdroj: AlbertPokud nemáte čas si zdravě vařit, situaci vám usnadní hotová jídla Fresh Bistro z Albertu. Vyzkoušejte třeba lahodný salát se špaldou a zeleninou té nejlepší kvality.