Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
Byla Johanka z Arku anorektička? Jedla málo, většinou suchý chleba zapíjela vínem s vodou, normální jídla její žaludek neudržel
Jak na plněné moravské knedle s jahodami podle šéfkuchaře Honzy z restaurace Kamin. S perníkovým posypem chutnají skvěle
6 foto Hodnocení 2× Divoké byliny se na jaře mohou stát zdravou a chutnou součástí zeleninových salátů
Polévka štovíková brčálka: Regionální dobrota z Rokycanska voní muškátovým květem, báječně jemná je díky smetaně a vajíčku
Hodnocení 7× Na Zelený čtvrtek si určitě uvaříme něco zeleného. Využijeme zeleninu nebo čerstvé bylinky
Jak sklízet meduňku? Dopoledne za slunečného dne, kdy jsou listy bez rosy. Důležité se správné seřezávání bylinky
Španělská paella: Dokonalé jídlo vzniklo původně ze zbytků pro služebnictvo. Víte, jak se správně dělá?