Nejlepší recept na rybí filé zapečené se sýrem: Záleží na druhu ryby i na pořadí přidání jednotlivých surovin
Voňavé a křupavé řízky z bedly bez smažení a složitého postupu. O perfektní chuť se postará trouba a zajímavý trojobal
Jak na nejsnazší houbovou polévku se zeleninou: Voní lesem a kmínem a přípravu zvládne i kuchař amatér
6 foto Hodnocení 9× Květnové pranostiky: Po třech zmrzlých je nejvyšší čas na choulostivou zeleninu
5 foto Hodnocení 2× Prosincové pranostiky: Co říká lidová moudrost na výhled počasí v dalším období
Hodnocení 4× Říjnové pranostiky: Ať je teplo nebo chladno, můžeme čerpat ze zkušeností našich předků
Září, na léto jde stáří nebo Teplé září, dobře se ovoci i vínu daří. Co předpovídá počasí podle pranostik našich předků?
Je-li v srpnu chladno, bývá ve sklepě hladno aneb Srpnové pranostiky našich předků předpovídaly, jaký bude podzim i zima
Jak skladovat perníčky? Měkké v plechové dóze a ty, co mají změknout, v papírové krabici s přidáním neobvyklých surovin