Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Kvalitní a silný vývar je základem každé dobré polévky či omáčky. Prostřednictvím našeho speciálu Extrakurzy.cz vám nabízíme recept na silný vývar z hovězích kostí podle českého šéfkuchaře Petra Hajného. Díky dlouhému tažení a pečené zelenině má dokonalou barvu i chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w390
Moje poznámka
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w390
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 minutami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 9 minutami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 48 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 48 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 53 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Suroviny:
kost,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
celer řapíkatý,
petržel,
kapie červená,
rajče,
žampióny,
koření divoké,
sůl,
voda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.