Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Kvalitní a silný vývar je základem každé dobré polévky či omáčky. Prostřednictvím našeho speciálu Extrakurzy.cz vám nabízíme recept na silný vývar z hovězích kostí podle českého šéfkuchaře Petra Hajného. Díky dlouhému tažení a pečené zelenině má dokonalou barvu i chuť.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w390
Moje poznámka
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w390
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 2 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sirael před 25 minutami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 31 minutami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 32 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 4 hodinami
Suroviny:
kost,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
celer řapíkatý,
petržel,
kapie červená,
rajče,
žampióny,
koření divoké,
sůl,
voda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.