Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
10 foto Buchty po ránu: Francouzské větrníčky s krémem diplomat podle Josefa Maršálka jsou krásně křupavé a voní mandarinkami
4 foto Hodnocení 5× Jak připravit profiterolky, plněné dobroty z odpalovaného těsta. Poradíme vám
Hodnocení 441× Deset odpovědí na nejčastější otázky k odpalovanému těstu. Jak dlouho se odpaluje a jak jej zachránit?
Video Hodnocení 422× Jak připravit odpalované těsto? Není to nic složitého, stačí dodržet několik zásad
Retro okénko: Koktejl Modrá laguna frčel nejvíc v devadesátkách, ale populární je dodnes, navíc v horku skvěle osvěží
5 foto Legendární televizní pořady o vaření: Na Babicovy dobroty nebo U Haliny v kuchyni se nedá zapomenout
Jak správně zalévat okurky: Důležitá je teplota vody, čas i správný postup, aby rostliny perfektně prospívaly