Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Lákadla na dovolené, 14 kg dole a domácí zmrzlina, kterou můžu
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
13 foto Hodnocení 2× Únor v naší kuchyni: Co je pro tento měsíc typické a na čem si nejraději pochutnáme
7 foto Hodnocení 13× Jak dochutit zelňačku? Připravte si tuto polévku přesně podle vašich představ
9 foto Hodnocení 5× Jak se dělá nealko punč? V zimních měsících nás dobře zahřeje i punč bez alkoholu
9 foto Hodnocení 7× Jak se dělá punč? Nesmí v něm chybět náš oblíbený džus, voňavé koření a alkohol
Video Hodnocení 97× Jaké koření se hodí do dýňové polévky? 10 tipů pro ještě lepší chuť zahřívací dobroty
12 foto Hodnocení 18× 7 receptů na houbové polévky: Báječně voní houbami, krásně zahřejí a zasytí
13 foto Deset levných polévek, které zasytí i zahřejí: Čočková s klobáskou, hrstková nebo zelňačka přijdou vhod
6 foto Hodnocení 30× Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Kurkuma v zimě prohřeje: Stačí špetku přidat do vaječné tlačenky nebo do zlatého mléka, pikantně ochutí i různé pomazánky
8 foto Hodnocení 6× Polévky, které zahřejí i zasytí: Vyberte si krémovou, zeleninovou nebo třeba houbovou
Hodnocení 11× Míchaný drink italských sjezdovek s názvem Bombardino: Už jste jej ochutnali? Pojďte si horký nápoj připravit spolu s námi
Odborník radí, jak na domácí ořechové máslo: Ořechy je potřeba předem správně opražit, aby pustily tuk
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Jak poznat zralý a nezkažený ananas? Kondici prozradí listy i vůně. Skladování doma pak pomůže trik s ananasovou šťávou