Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
7 foto Hodnocení 2× Chyby při obložení pizzy: Vhodné množství ingrediencí zajistí správnou propečenost
8 foto Hodnocení 47× Jak uvařit rajskou omáčku? Báječnou chuť získá z čerstvých propasírovaných rajčat
5 foto Hodnocení 39× Rajčatová passata není totéž co rajčatový protlak. Poradíme vám s její přípravou
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku