Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
Hell’s Kitchen Česko 2025: Jan Punčochář nabídne soutěžícím vlastní recepty, vítěz si odnese miliony i práci v nové restauraci
8 foto Hodnocení 2× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
5 foto Hodnocení 11× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 5× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 65× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 15× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 37× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 3× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
6 foto Hodnocení 27× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá
Osvěžující pochoutka pro parné dny: Zapečený angrešt s podmáslím a drobenkou je připravený do půl hodiny
11 foto 10 nejlepších dárků pro gurmety: Vanilkový rohlíček ve skle, čokoláda nebo kvalitní káva pod stromečkem potěší