Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
6 foto Hodnocení 34× Zapečené brambory z remosky: Můžeme připravit současně vše, na co máme chuť
7 foto Hodnocení 148× Pečené buřty z remosky: Nahradí grilované špekáčky a buřty opečené na ohni
12 foto Hodnocení 46× Remoska: Šikovný pomocník pro pečení, zapékání, dušení a vaření chutných pokrmů
7 foto Hodnocení 49× Jak upéct vepřovou panenku v remosce? Rady pro začátečníky i zkušené kuchaře
7 foto Hodnocení 1× Jak péct kapra v remosce? Praktická přenosná trouba šetří čas, místo i peníze
8 foto Hodnocení 8× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
5 foto Hodnocení 31× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 8× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 68× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 20× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 56× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 5× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
6 foto Hodnocení 37× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
Ceny cukroví 2025: U Pohlreicha vychází kilo na 2105 Kč, Maršálek má vyprodáno a za 549 Kč pořídíte krabičku u amatérů
Na hostině u egyptských faraonů: Podávali se pečení voli, husy nebo holubi s chlebem a hosty občas zmohl alkohol