Hned měkké kokosky: Voní tvarohem a vanilkou a podle tohoto receptu si je zamilujete na první kousnutí
Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
6 foto Hodnocení 44× Remoska: Šikovný pomocník pro pečení, zapékání, dušení a vaření chutných pokrmů
7 foto Hodnocení 48× Jak upéct vepřovou panenku v remosce? Rady pro začátečníky i zkušené kuchaře
8 foto Hodnocení 4× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
5 foto Hodnocení 24× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 8× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 67× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 20× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 56× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 4× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
6 foto Hodnocení 37× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
12 foto Buřty na černém pivu podle Ládi Hrušky: Z pár surovin rychle vykouzlíte levnou a šťavnatou večeři vonící karamelem
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení