Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
7 foto Hodnocení 37× Jak upéct vepřovou panenku v remosce? Rady pro začátečníky i zkušené kuchaře
8 foto Hodnocení 3× Jak se používá remoska? Praktický pomocník šetří čas, peníze i místo v kuchyni
5 foto Hodnocení 17× Jak dlouho péct kuře v remosce, aby bylo šťavnaté a křupavé? Radíme začátečníkům
5 foto Hodnocení 6× Jak připravit hranolky v remosce? Jsou zdravější a hned po upečení nejchutnější
8 foto Hodnocení 66× Jak připravit řízky v remosce? Smažení řízků je zdravější a obejde se bez oleje
9 foto Hodnocení 19× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
8 foto Hodnocení 50× Co všechno zvládne remoska? Překvapí vás, jak moc rozmanitá jídla umí připravit
8 foto Hodnocení 4× Inspirace na jídla z remosky pro každou příležitost: Co všechno remoska dokáže?
6 foto Hodnocení 30× Jak snadno upéct vepřový bok v remosce? Jednoduchý postup zvládne i začátečník
22 foto Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Krkovička na bramborách: Štavnaté plátky masa s jemnými smetanovými brambory zvládne i začátečník, práci ušetří remoska
5 netradičních jídel s okurkou: Tahle netradiční okurková marmeláda nebo americké nakládačky vás nadchnou
Hamburská pečeně: Levnější alternativa svíčkové z vepřového masa je efektní díky mozaice z kyselých okurek a kousků mrkve
5 foto Buchty v 7 pádech Honzy Dědka: Cukrářka Mirka van Gils Slavíková prozradila léty prověřený recept od své babičky