Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
5 foto Hodnocení 68× Jak udělat řízky z pýchavky? Z jediné houby nasytíte celou rodinu a ještě sousedy
8 foto Hodnocení 19× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
14 foto Hodnocení 80× 7 bedlových receptů: Oblíbené houby jsou výtečné na kmíně, smažené i pečené
Holka u plotny vaří: Jak na šťavnaté řízky z kuřecích prsou? Plněné bylinkovým máslem chutnají božsky
Řízky Friduš: Delikatesa vskutku rytířská oživí každé grilování. Maso je díky speciální marinádě krásně šťavnaté a křehké
18 foto Hodnocení 33× 7 receptů na smaženou cuketu: Letní řízečky báječně chutnají v trojobalu i v těstíčku
7 foto Hodnocení 183× Jak připravit řízky z cukety? Jednoduchá pochoutka je pouze z několika surovin
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
9 foto Hodnocení 46× Desatero rad na téma řízky: Jak připravit ty nejlepší? Poradíme i začátečníkům
9 foto Hodnocení 21× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
8 foto Hodnocení 450× Kterou mouku použít na obalování řízků? Klasický trojobal se skládá ze tří surovin
33 foto Dříve pracovala pro policii, dnes Eva peče nejlepší větrníky v okolí Mělníka: Inspirací jí byly babičky i Míša Landová
Tři netradiční dipy na grilování: Zázvorový dip dodá masu pikantní chuť, ředkvičkový osvěží a červenou řepu skvěle doplní česnek