Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Šťavnaté kuřecí řízky ve strouhance z toustového chleba: Asijská specialita je hitem i u nás a snadno se dělá
9 foto Hodnocení 46× Desatero rad na téma řízky: Jak připravit ty nejlepší? Poradíme i začátečníkům
9 foto Hodnocení 21× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
8 foto Hodnocení 450× Kterou mouku použít na obalování řízků? Klasický trojobal se skládá ze tří surovin
4 foto Hodnocení 38× Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Patizonové řízky z pánve i trouby: Tenké plátky není třeba předvařit a s kořením na ryby chutnají fantasticky
5 foto Hodnocení 312× Jak smažit v troubě v trojobalu. Jednoduchý postup šetří čas a hodí se i pro více strávníků