Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
9 foto Hodnocení 20× Jak smažit v remosce? Především zdravěji. Zkuste tentokrát smažit řízky jinak
5 foto Hodnocení 472× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? S našimi tipy budou naprosto dokonalé
12 foto Hodnocení 11× Jak využít kuřecí prsní řízky? Smažené, pečené i plněné, vždy jsou výtečné
8 foto Hodnocení 37× 7 receptů pro pomalý hrnec: Bez hlídání připravíte guláše, vývary, řízky i uzené
8 foto Hodnocení 3× Co se zbylými řízky z kapra? V druhém kole chutnají stejně jako v tom prvním
Jak připravit vepřové řízky krásně šťavnaté a měkké? Stačí je na pár hodin naložit do jedné z těchto marinád a správně smažit
12 foto Hodnocení 45× Nejoblíbenější recepty na řízky: Česká klasika, která k obědu nikdy neomrzí
Kuřecí řízky z horkovzdušné fritézy chutnají perfektně: Křupavost zaručí vylepšený trojobal, křehkost jogurt
Jak správně naložit maso na řízky, aby byly křehké a šťavnaté: Použít můžeme kefír, citron i jednu obyčejnou surovinu
11 foto Hodnocení 706× Jak udělat vepřové řízky, aby byly měkké? Známe tajemství dokonalých řízků
9 foto Hodnocení 42× Jak připravit vepřovou kýtu? Od smažení po pečení, inspirace pro každodenní vaření
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
5 foto Hodnocení 77× Jak udělat řízky z pýchavky? Z jediné houby nasytíte celou rodinu a ještě sousedy
8 foto Hodnocení 19× Čím nahradit strouhanku? Použít lze suroviny, které by vás možná ani nenapadly
Jak nejlépe dozdobit beránka: Recepty na bílkovou, ledovou i karamelovou polevu zvládne podle návodu každý
Valašská lepiduša: Bramborová specialita s mákem a povidly potěší milovníky sladkého a vyjde na pár korun