Klasická zelňačka: Kysané zelí a brambory jsou základ, kousky masa z voňavých uzených žeber polévku chuťově obohatí
Bramborový guláš s klobásou: Klasický základ doplněný o lečo dodá jídlu šťavnatost a zajímavou lehce nakyslou chuť
Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
5 foto Hodnocení 4× Co dát do smoothie? Základem je ovoce se zeleninou, přidat můžete i ořechy a bylinky
5 foto Hodnocení 7× Kokosové mléko v kuchyni: Dokonale zjemní polévky, ale také pozdvihne chuť dezertů
Bramborové mléko: Nejnovější hit mezi rostlinnými mléky se hodí do vaření i do kávy, připravit ho podle našeho receptu je snadné
Nemaso, nemléko, nemed, nesýr: S názvy rostlinných alternativ je potíž, úředníkům totiž vadí a rozdávají za ně tučné pokuty
Hodnocení 6× Jak vyrobit jogurt z rostlinného mléka. Stačí jen několik surovin, s postupem pomůže názorné video
Hodnocení 62× Jak připravit domácí kokosové mléko? Vysvětlíme jednoduchý recept na rostlinný nápoj
Hodnocení 10× Jak si doma vyrobit sójové mléko? Postačí nám několik surovin, mixér a velký hrnec
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma