Čingischán: Krutý bojovník a sjednotitel Mongolska jedl polévku z pečeného vlka a masové koláče s „čertovým lejnem“
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
Šunka s tvarem přímo do rohlíku: Otestovali jsme horkou novinku a víme, zda stojí za to pro ni vyrazit
Jak na vynikající smaženou vídeňskou cibulku k roštěné či ke guláši? Podle receptu Romana Pauluse bude dokonale křupavá
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů
7 foto Hodnocení 25× Jak připravit hovězí Stroganov? Jemné plátky s omáčkou voní po červeném víně
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit roštěnou à la Stroganov? Tajemství dokonalé omáčky i šťavnatého masa
Roštěná à la Stroganoff: Šťavnaté a křehké maso chuťově ladí s kyselou omáčkou. Šmrnc dodá závěrečné flambování
5 foto Hodnocení 59× Jak připravit hovězí roštěnou v šesti jednoduchých krocích. Jakou část masa zvolit