Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Jak dlouho přežijí natvrdo vařená vejce mimo lednici? Důležité je, zda jsou obarvená a kde je máte uložena
13 foto Skladování uzeného masa má svá pravidla: Balte ho do papírového sáčku, igelit jen v jednom případě, radí uzenář Plzák
Snadným fíglem udržíte chipsy v otevřeném pytlíku čerstvé: Stačí pár sekund a oblíbená pochutina neztratí na chuti
6 foto Hodnocení 1× Jaké koření nesmí chybět v kuchyni? Mějte základní druhy koření vždy po ruce
Jak uchovat citrony čerstvé až tři měsíce: Pomocí jednoduchého triku zůstane prý zdroj vitamínů čerstvý neskutečně dlouho
Jak správně skladovat cibuli, aby nehnila, neklíčila a neztrácela chuť? Stačí použít trik s papírovým sáčkem
7 foto Hodnocení 1× Chyby při skladování zákusků: Dbejte na vhodnou teplotu i urychlenou spotřebu
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, jak správně skladovat cukroví: Pozor na balkon i pečivo plněné pudinkovými krémy, říká
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
10 foto Hodnocení 2× Skladování tykví: Vyvarujte se chladného a vlhkého sklepa. Tykve potřebují něco jiného
7 foto Hodnocení 7× Jak sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy? Jen správný postup je zárukou kvality
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
5 foto Hodnocení 4× Proč nejíst zelené nebo naklíčené brambory? Postarejte se o správné uskladnění
Video Hodnocení 7× Přerostlé cukety buď dobře uskladněte nebo z nich uvařte tuto báječnou pomazánku
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar