Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skleněná buchta

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

dzungila

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 236 kJ /
3 880 kcal
Bílkoviny57,94 g
Tuky187,17 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 454 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy482,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vejce vyšleháme s cukrem, přisypeme mouku, smíchanou s práškem do pečiva, kakao, olej, mléko a vodu. Vymícháme hladké těsto, nalijeme ho na vymaštěný a vysypaný plech a při 180°C asi 15 až 20 minut upečeme. Krok 2: Na vychladlou buchtu namažeme krém, smíchaný z tvarohů, povoleného másla, nebo hery, cukru a trošky mléka. Krok 3: Broskve nakrájíme na kousky a posypeme jimi tvarohový krém. Šťávu, která nám z nich zbyla doředíme do množství 1 litru džusem a z pudinků a cukru uvaříme polevu. Krok 4: Mírně vychladlou polevu nalijeme na moučník a necháme v lednici ztuhnout.

Zveřejněno 7. 3. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skleněná buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRvl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Skleněná buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRvl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-) Tak opet vyborny lehky moucnik nejen k nedelni kave. Narocne to rozhodne neni, doporucuji :yes:

to mne nenapadlo

Phamka, do odměrky si nalij 2 dcl vody, přelij do hrnku a potom zjistíš, jak velký máš hrnek...;-)

kolik je dcl hrnku

gabriela kubanova 8. 3. 2010 13:55
vypadá moc dobře určitě vyzkoušim

Tak to je určitě moc dobré,sice asi pracné,ale jak tady už psala paní Jaruna LUXUSNI:-K:-)):yes::yes::yes::-p:-p

buchta je velmi dobrá, doporučuji aby jsi ji každý vyzkoušel.:-K:-K:yes::yes:

Děkuji školačce za upozornění.Někdy se to prostě stane,ale už to nejde opravit,tak to tam musím nechat.Teď když se na to dívám,tak to vypadá hrozně.:-//.Ale mohlo by být i hůř.;-)Nevšimla jsem si toho.:-S

Školačka 7. 3. 2010 11:45
Paní Jaruno18,
slovo LUXUSNÍ se píše s X a né ks. Dá se použít české slovo třeba hezké, parádní, krásné atd. Prosím opravte si to. Děkuji.;-(

to vyzera veelmi krasne :-O

Tak to je luksusní.Už se mi zbíhají sliny.Ukládám a vyzkouším.Dík za recept a dávám bodík.:yes::yes::-p:-))Pěkné fotky.:yes:

Tématické fráze:
buchta s džusem, buchta s broskvemi, skleněná poleva, tvarohový krém na buchtu, vitacitová buchta, buchta s pomerančovým džusem, luxusní buchta, piškotová buchta, letní buchta, buchta s tangem, tvarohová buchta s džusem, buchta z broskví, moučník s džusem, buchta s broskvemi a želé, krém na buchtu, piskotova buchta s broskvemi, buchta s broskví a želé, osvěžující buchta, buchta s džusem, letní buchta s ovocem a pudinkem

Suroviny:
mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, kakao, vejce, olej, mléko, voda, tvaroh měkký, cukr moučkový, máslo, mléko, broskve, pudink vanilkový, cukr krupice, šťáva broskvová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu