Bolo de bolacha: Rychlý nepečený sušenkový dezert z Portugalska vás oslní vůní kávy a zvládne jej připravit i začátečník
Co dělat, aby máta na záhonku nevytlačovala jiné rostliny? Pomůže správné zastřihování, prospěje to i výraznější vůni
Vyzkoušeli jsme fígl, jak celý týden udržet čerstvé a křupavé ředkvičky: Nestačili jsme se divit, co dokáže trocha vody
6 foto Hodnocení 31× Jak dělat karbanátky v horkovzdušné fritéze? Křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř
11 foto Hodnocení 38× Co vše umí horkovzdušná fritéza? Zvládnete v ní více pokrmů, než jen ty smažené
10 foto Hodnocení 217× 7 jídel z horkovzdušné fritézy: Během chvilky a skoro bez tuku si báječně pochutnáte
6 foto Hodnocení 120× Jak udělat obalovaný sýr v horkovzdušné fritéze? Klasika ve zdravějším kabátku
7 foto Hodnocení 3× Pokrmy bez tuku: Tuk úplně nezatracujme, ale buďme při jeho konzumaci obezřetní
10 foto Hodnocení 44× Jak na hranolky z horkovzdušné fritézy? Jsou dokonale křupavé i bez použití tuku
Hodnocení 226× Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Hodnocení 66× Mražená zelenina a horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak mít zeleninu během chvilky na stole
Hodnocení 188× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Můžete v ní smažit, vařit i péct buchty
Hodnocení 1066× 7 receptů z horkovzdušné fritézy: Snadno, zdravě a chutně připravíme maso, sýry, nebo buchty
Hodnocení 638× Jak vařit v horkovzdušné fritéze? Můžeme v ní zcela bez tuku smažit, péct i grilovat
11 foto Olejové fritézy usmaží hranolky, upečou křupavou pizzu a ugrilují šťavnaté maso. Co všechno ještě umí?
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně