Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
5 rychlých receptů z kuřecích prsou: Připravíme je s těstovinami, na špejli nebo v tortile a nebude to ani trvat dlouho
9 skvělých tipů, jak využít meloun: Dáte si melounový cheesecake, lahodné carpaccio nebo křupavou melounovou pizzu?
Hodnocení 60× Jak připravit špízy, ať už v troubě nebo na grilu. Oblíbené recepty nám poradí, jak postupovat a co se do špízů nejvíce hodí
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
6 foto Orient Express slaví 150 let a je stále symbolem luxusu: Jízdenka stojí jako ojetý automobil, za kaviár v jídelním voze dáte 15 tisíc korun
5 zaručených tipů, jak si uchovat libeček na zimu: Vydrží v mrazáku, sušený, naložený v oleji nebo jako součást domácí „vegety“