Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
8 foto Hodnocení 8× Jak uvařit těstoviny v troubě? Budou mít báječnou chuť a navíc si ušetříte práci
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci
Lahodná povidla bez práce: Švestky upečte v troubě, ušetříte si čas i neustálé míchání a výsledek je fantastický
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
6 foto Hodnocení 5× Jak se dělají makronky v troubě? Pečení křehkých pusinek je cukrářská alchymie
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
9 foto Hodnocení 5× Jak se peče chleba v troubě? Zprvu na co nejvyšší teplotu a s pořádným zapařením
Bramboráky z trouby krok za krokem: Jak snadno připravit méně mastnou variantu s tradiční chutí a křupavou kůrkou
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
Pečený guláš z hovězích líček: Aby bylo maso jemné a šťavnaté, nesmí se příprava uspěchat a pomůže i jeden trik