Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Lahodná povidla bez práce: Švestky upečte v troubě, ušetříte si čas i neustálé míchání a výsledek je fantastický
5 foto Hodnocení 131× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě
6 foto Hodnocení 1× Jak se dělají makronky v troubě? Pečení křehkých pusinek je cukrářská alchymie
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
9 foto Hodnocení 3× Jak se peče chleba v troubě? Zprvu na co nejvyšší teplotu a s pořádným zapařením
Bramboráky z trouby krok za krokem: Jak snadno připravit méně mastnou variantu s tradiční chutí a křupavou kůrkou
Falešný smažák pro lenochy: Hrnková verze populárního pokrmu nejde zkazit a zaujme svou skvělou chutí
8 foto Hodnocení 24× Jak připravit vinnou klobásu v troubě? Provedeme vás postupem krok za krokem
6 foto Hodnocení 15× Jak připravit americké brambory? Zkuste je netradičně upéct v ochucené tatarce
Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame