Suroviny
Porce: 2 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,80 g |
| Tuky | 35,31 g |
| Vláknina | 26,41 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 4,15 g |
| Sůl | 10,25 g |
| Sacharidy | 83,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Moje poznámka
Troubovatá bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lvvl
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 13 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 17 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 20 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 5 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 6 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 6 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 8 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 9 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 9 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 9 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 9 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramboračka kuchařka pro dceru,
bramboračka s hlívou ústřičnou,
kucharka pro dceru bramboracka,
bramboračka s hlívou,
recept na špí,
bramboračka z hlívou ústřičnou,
menu domů bramboračka,
bramboračka pro dceru,
bramboračka kuchařka pro dceru recepty,
bramboracka menu domu,
da se udelat bramboracka bez hub,
www menu menu domu. cz bramboracka,
bramboračka co dům dal,
menu domů recepty bramboracka,
menu domů polevky bramboračka
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
cibule,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
kmín celý,
majoránka,
česnek,
rajče,
sůl,
voda,
houby sušené
Komentáře (11)
Omlouvám se za svou zpozdilost, že jsem nepamatoval při psaní receptu na kuchařky, co nemají po přestěhování ještě zapojený plyn. Další recepty budou už i ve verzích zohledňují tuto neprávem přehlíženou skupinu.
Samozřejmě očekávám stejné nároky od kuchařek mající zlobivé děti a jsou permanentně bez vařeček, neb jsou přeraženy o ty andílky. A jiných dalších skupin.
Gratuluji k novému bydlení a přeji brzké zapojení plynu.
Budu rád když kdokoli vyzkouší a vězte, že u masových vývarů je to zušlechtění chuti mnohem markantnější. Mnohem delší je však i ten čas.
Jo já taky. Tady ta finta spočívá v tom čase. Ten se tu jakoby transformuje do chuti.
Dělám třeba slepičí polévku. Umím ji za 2 hod a dělám ji i 9 hod. V prvním případě je reakce. "Dík bylo to dobrý." V druhém případě je reakce: "To snad není možný. Jak jsi to udělal?"
"Á vo vo votom to je."
od trouby mě bavíííí