Suroviny
Porce: 10 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 840 kJ / 918 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,73 g |
Tuky | 33,91 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 64,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Troubovatá dršťkovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVQ2
Moje poznámka
Troubovatá dršťkovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVQ2
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 10 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 7 minutami
Grilovaná krkovička
Merylas před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 1 hodinou
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 3 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 3 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 3 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 3 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 3 hodinami
Kakaové muffiny
Mart1neek před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí dršťky čištění,
čištění drštěk,
dršťky čištění,
dršťkovka,
z čeho jsou dršťky,
z čeho je drstka,
čištění hovězích drštěk,
jaká mouka na zahuštění omáčky,
staré kuchařky cistění drštěk,
drštková polévka v pomalém hrnci,
čištění syrových drštěk,
jak upravit dršťky,
čištění hovězích drsek,
hovězí dršťky - čištění,
pomer ingreienci pro drstkovou polevku,
žinýrovat se,
vyškvařené sádlo příliš řídké,
proc je vyskvarene sadlo ridke,
vyroba drstkove polivky,
jak se perou drštky
Suroviny:
dršťky,
tuk,
mouka hladká,
vývar,
cibule,
celer,
petržel,
mrkev,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
koření nové koření,
rajče,
libeček
Komentáře (27)
Já používám jen předvařené. Vím, že se syrovými je soustu práce a vaření v několika vodách.
Tak jsem si ho upravila podle svého - snad pomůže i někomu dalšímu:
Po chvíli osolit a zahustit záklechtkou ze 3 PL mouky a 2 dl vody. Vypnout zdroj tepla, vložit nakrájené syrové dršťky, doplnit vodou do objemu 3 litrů a hrnec vložit do trouby se zapnutým spodním ohřevem a rozehřáté na 90°C. V troubě ponechat po dobu 8 hodin!!!
Když jsem uviděl ten epos načtený na stránce, tak jsem ho chtěl dát smazat. Ale to už byly kladné ohlasy. Nechal jsem ho tady jako odstrašující příklad a nejdelší recept na jídlo co tu asi je. Dík