Suroviny
Porce: 10 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 840 kJ / 918 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 82,73 g | 
| Tuky | 33,91 g | 
| Vláknina | 14,90 g | 
| Cholesterol | 333 mg | 
| Sodík | 300 mg | 
| Sůl | 0,66 g | 
| Sacharidy | 64,99 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Troubovatá dršťkovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVQ2
Moje poznámka
					
				
Troubovatá dršťkovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVQ2
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí dršťky čištění, 
						
						
							čištění drštěk, 
						
						
							dršťky čištění, 
						
						
							dršťkovka, 
						
						
							z čeho jsou dršťky, 
						
						
							z čeho je drstka, 
						
						
							čištění hovězích drštěk, 
						
						
							jaká mouka na zahuštění omáčky, 
						
						
							staré kuchařky cistění drštěk, 
						
						
							drštková polévka v pomalém hrnci, 
						
						
							čištění syrových drštěk, 
						
						
							jak upravit dršťky, 
						
						
							čištění hovězích drsek, 
						
						
							hovězí dršťky - čištění, 
						
						
							pomer ingreienci pro drstkovou polevku, 
						
						
							žinýrovat se, 
						
						
							vyškvařené sádlo příliš řídké, 
						
						
							proc je vyskvarene sadlo ridke, 
						
						
							vyroba drstkove polivky, 
						
						
							jak se perou drštky
						
					
						Suroviny:
						
							dršťky, 
						
						
							tuk, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							vývar, 
						
						
							cibule, 
						
						
							celer, 
						
						
							petržel, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							sůl, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							rajče, 
						
						
							libeček
						
					
	
			
	
	
Komentáře (27)
Já používám jen předvařené. Vím, že se syrovými je soustu práce a vaření v několika vodách.
Tak jsem si ho upravila podle svého - snad pomůže i někomu dalšímu:
Po chvíli osolit a zahustit záklechtkou ze 3 PL mouky a 2 dl vody. Vypnout zdroj tepla, vložit nakrájené syrové dršťky, doplnit vodou do objemu 3 litrů a hrnec vložit do trouby se zapnutým spodním ohřevem a rozehřáté na 90°C. V troubě ponechat po dobu 8 hodin!!!
Když jsem uviděl ten epos načtený na stránce, tak jsem ho chtěl dát smazat. Ale to už byly kladné ohlasy. Nechal jsem ho tady jako odstrašující příklad a nejdelší recept na jídlo co tu asi je. Dík