Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Hodnocení 170× 9 častých chyb při pečení masa v troubě: Jak na dokonale měkké a šťavnaté pečínky
Hodnocení 25× Jak upražit kešu oříšky a loupané arašídy? Vyzkoušejte je na pánvi nebo na plechu. Poradíme s postupem
Jak ohřát nedojedené hranolky, aby byly znovu krásně křupavé? Při správném postupu budou perfektní do pěti minut
4 foto Hodnocení 181× Jak připravit vepřovou krkovici v troubě? V lehce pikantní marinádě je neodolatelná
5 foto Hodnocení 172× Jak připravit pečené brambory v troubě? Nejlepší křupavou přílohu získáte bez loupání brambor
Téměř bezpracné masopustní koblihy z trouby: Ochucené vanilkou a rumem voní na dálku a jsou neskutečně nadýchané
Babské rady, jak vyčistit troubu: Stačí citron, jedlá soda, voda a bílý ocet, pozor musíme dát jen na správné kombinace
Hodnocení 208× Jak připravit panenku? Poradíme vám tipy, jak dosáhnout šťavnaté a zároveň křupavé vepřové panenky
Hodnocení 29× Vyzkoušejte pět tipů pro ještě lepší sladké pečení. Poradíme začátečníkům, jak snadno vykouzlit výborné moučníky
Hodnocení 71× Jak úsporně připravit karbanátky. Vyzkoušejte jednoduchou techniku, při které ušetříte olej a na výsledku si pochutnáte
Hodnocení 20× Některé trouby pečou více odspodu, jídlo se pak v nich snadno připálí. Poradíme několik triků, které nám pečení usnadní
Hodnocení 457× V troubě snadno zavaříme větší množství sklenic i bez zavařovacího hrnce. Poradíme, jak na to
Hodnocení 159× Pečení v horkovzdušné troubě je výhodné, ale má svá specifika. Poradíme, jak v takové troubě péct maso
Hodnocení 71× Jak udělat krutony v troubě nebo na pánvi. Oblíbené křupavé kostičky do polévek a salátů
Hodnocení 67× Jak připravit nejchutnější rybí řízky? Obalit a usmažit kapra není složité, má to ale několik úskalí
Kynutý tvarohový koláč jako od maďarské babičky: Kapros-túrós lepény je výjimečný díky jedné zvláštní ingredienci v náplni