Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Jak dlouho vydrží vajíčková pomazánka? Záleží na čerstvosti surovin, lžička oblíbené ingredience trvanlivost prodlouží
7 foto Hodnocení 4× Co se zbylými vejci z Velikonoc? Vařená vajíčka pokaždé jinak a přesto chutně
4 foto Hodnocení 2× Vajíčková pomazánka s mrkví: Připravte si dobrotu plnou barev a skvělé chuti
6 foto Hodnocení 28× Jak udělat vajíčkovou pomazánku? Nejlépe chutná podávaná na čerstvém pečivu
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy
Jak na tu nejlepší vajíčkovou pomazánku? Výraznou chuť jí dodá hořčice, barevnost medvědí česnek, petrželka či kopřivy
Pět nejoblíbenějších pomazánek na podzim: Jak na tu nejlepší vajíčkovou, skvělou česnekovou i zdravou tuňákovou
K Velikonocům patří vaječná pomazánka: Zapomeňte na klasiku s majonézou, s tuňákem a čerstvými bylinkami chutná božsky
Hodnocení 6× 7 receptů z vařených vajíček: Užijte si s námi vaječné hodování, aby po Velikonocích nepřišlo nic nazmar
Hodnocení 10× Jak použít vařená vajíčka. Inspirujte se oblíbenými jarními recepty na vaječná jídla
Hodnocení 76× 7 nejoblíbenějších vajíčkových pomazánek. Osvědčená klasika i moderní odlehčená verze
Pažitková omáčka: Rakouská pikantní omáčka s křenem se podobá majonéze a báječně doplňuje šťavnatou hovězí špičku
11 foto Vyrobili jsme „šampaňské“ z pampelišek: Chutná fantasticky, šumí jako sekt a voní po rozkvetlé louce
Cikánská hovězí pečeně: Šťavnaté masíčko protažené slaninou skvěle doplní lahodná lehce nakyslá zeleninová omáčka