Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Jak na výbornou vaječnou tlačenku? Nabízíme prověřený recept a postup, podle kterého to zvládne i začátečník
Tajemství dokonalého vejce natvrdo: Důležitá je délka vaření i stáří vejce, na snadné oloupání existuje mnoho triků
Vejce Kasino podle ČSN: Vynikající plněná vejce jsou ideální možností, jak zpracovat vajíčka po Velikonocích
Vaření vajec natvrdo krok za krokem: Na pevný a vláčný žloutek a bílek bez gumové konzistence stačí dodržovat tyhle rady
Video Hodnocení 4× Vytvořte kraslice s přírodními motivy. Barvení v cibuli je s videonávodem snadné
Plněná vejce mimóza: Silvestrovská pochoutka, kterou zvládne připravit každý. Skvěle chutná a máte ji za pár minut
6 foto Hodnocení 17× Jaké maso vybrat na španělské ptáčky? Výborné jsou z hovězího i vepřového masa
Jak na tu nejlepší vajíčkovou pomazánku? Výraznou chuť jí dodá hořčice, barevnost medvědí česnek, petrželka či kopřivy
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
9 foto Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda
Video Hodnocení 9× Velikonoční kuřátka z vajec ozdobí váš domov. Vyzkoušejte je podle videonávodu
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
Vepřová kotleta na cibuli aneb "Mámo, honem, já mám hlad" Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 30 min