Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
Video Velikonoce u babičky: Tradiční boží milosti jsou podle našeho receptu úžasně křehké a voní rumem a vanilkou
Video Velikonoce u babičky: Hlavička plná masa a vonící muškátem nadchne každého strávníka u svátečního stolu
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem
Video Velikonoce u babičky: Tradiční špenát voní česnekem i špekem, jeho příprava je navíc velmi snadná a zvládne ji i začátečník
Video Velikonoce u babičky: Krakonošův mazanec – tradiční velikonoční pečivo podle prastarého receptu se určitě povede
Video Velikonoce u babičky: Hrnkový velikonoční beránek voní vanilkou, chutná skvěle a hotový je do hodiny
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto