Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
7 foto Hodnocení 7× Jakou vodou podlévat maso? Poradíme, jak teplota vody ovlivňuje šťavnatost masa
Gastro glosa: Nařízená voda zdarma v restauracích budí vášně. Vyhrocený střet na sebe nenechá dlouho čekat
7 foto Hodnocení 31× Čím potřít sekanou před pečením? Vyberte si hned z několika chutných možností
Kdy dát potraviny do studené vody a kdy použít tu vroucí? Na velikosti v tomto případě opravdu záleží
9 foto Hodnocení 29× Desatero rad na téma kvásek: Přinášíme odpovědi a připravíme vás na skvělé chleby
Potravinové banky, charity i místní spolky: Velký přehled, jak a kde přesně můžete po povodních pomoci i kde pomoc sami získat
Pitný režim v létě: Za každý vypocený kilogram bychom měli přijmout litr tekutin, doporučuje MUDr. Jana Ježková
5 foto Vřídelní polévka pro lepší zažívání i na kocovinu: Vaří se přímo z vody z Vřídla a má po ní jemně slanou chuť
Jídlo pojmenované po slavných hokejistech: Jágr má svůj burger, Pastrňák zase těstoviny. Gretzky také nevyšel naprázdno
Jak skladovat pomazánky a jak dlouho? Masové nebo rybí spotřebujte do druhého dne, zeleninové vydrží déle