Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vnitřnosti v kuchyni. Nezavrhujte je, můžou být vynikající

Vnitřnosti v kuchyni. Nezavrhujte je, můžou být vynikající

Vnitřnosti některé strávníky příliš nepotěší, protože se jich štítí nebo nemají rádi jejich neobvyklou chuť. Pokud je i přesto chcete zahrnout do rodinného jídelníčku, vyzkoušejte různé úpravy a jistě najdete tu pravou. Také není třeba se omezovat jen na játra, za zkoušku stojí i srdce nebo ledvinky.

Úprava jater

Játra jsou asi nejčastěji zpracovávané vnitřnosti. Výborná můžou být játra kuřecí nebo játra telecí, není nutné dokola připravovat ta vepřová, ačkoli můžou být delikátní.

Ostatní vnitřnosti

Dětem by mohla zachutnat jemná dušená kuřecí srdíčka. Mnoho lidí má v oblibě ledvinky, které jsou šťavnaté díky marinádě. Často se bohužel zapomíná na brzlík, dříve považovaný za lahůdku.

Více

1 2 3

Další témata

Další recepty