KVÍZ: Velký dýňový test. Víte, které druhy dýní se hodí do polévek, na pečení a jako příloha? Ověřte si své znalosti
Rychlá, pikantní a žádaná: Česneková pomazánka se sýrem rozzáří každý večírek i večeři a hotová je raz dva
5 foto Hodnocení 11× Jak dlouho vařit zásmažku? Po provaření budou omáčky i polévky lahodně krémové
5 foto Hodnocení 54× Kdy je ten správný čas na zahuštění guláše? Poradíme, kdy a čím guláš zahustit
12 foto Hodnocení 69× 5 častých chyb při zahušťování omáček a polévek: Jak jim předejít a čím je napravit
5 foto Hodnocení 8× Jak dlouho se připravuje zásmažka? Záleží, jestli připravujeme světlou nebo tmavou
6 foto Hodnocení 9× Jak zahustit omáčku nebo polévku zeleninou. Vyzkoušejte 3 způsoby bez přidání mouky
Hodnocení 9× Jak upéct perník na strouhání. Používá se k posypání, dochucování a zahušťování pokrmů
Video Hodnocení 36× Přebytek cuket už nerozdávejte a připravte z nich skvělou mouku. S videem je to hračka
Hodnocení 25× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý
Hodnocení 26× Jak zahustit kuře na paprice bez mouky? Pomocí cibule, fazolí nebo strouhané cukety
Hodnocení 52× Jak zahustit omáčku bez přidání mouky? Poradíme vám zdravé varianty na dokonalý pokrm
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
Buchty plněné kysaným zelím a mletým masem: Slané pečivo je díky sádlu úžasně vláčné a zachutná celé rodině