Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Video Hodnocení 11× Jak udělat zázvorky? Tradiční pečivo potřebuje čas na odležení, aby krásně změklo
5 foto Hodnocení 20× Kdy péct zázvorky? Toto tradiční vánoční cukroví pečeme s dostatečným předstihem
6 foto Hodnocení 17× Jak se pečou zázvorky? Buďte trpěliví při jejich přípravě, ale i týdny po upečení
Hodnocení 90× Jak na měkké zázvorky: Zázvorky potřebují na změknutí čas, a když jim trochu pomůžeme, budou brzy měkké jako obláčky
Hodnocení 5× Kalendář vánočního pečení: Do čeho se pustit v druhé polovině listopadu? Pečeme zázvorky, perníčky a klasickou štolu
Hodnocení 35× Kdy péct zázvorky, aby do Vánoc změkly? Jak připravit toto tajemné cukroví s vůní zázvoru a čím ho nakypřit
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců