Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Video Hodnocení 11× Jak udělat zázvorky? Tradiční pečivo potřebuje čas na odležení, aby krásně změklo
5 foto Hodnocení 20× Kdy péct zázvorky? Toto tradiční vánoční cukroví pečeme s dostatečným předstihem
6 foto Hodnocení 17× Jak se pečou zázvorky? Buďte trpěliví při jejich přípravě, ale i týdny po upečení
Hodnocení 90× Jak na měkké zázvorky: Zázvorky potřebují na změknutí čas, a když jim trochu pomůžeme, budou brzy měkké jako obláčky
Hodnocení 5× Kalendář vánočního pečení: Do čeho se pustit v druhé polovině listopadu? Pečeme zázvorky, perníčky a klasickou štolu
Hodnocení 36× Kdy péct zázvorky, aby do Vánoc změkly? Jak připravit toto tajemné cukroví s vůní zázvoru a čím ho nakypřit
10 foto Voňavý perník na plech podle Josefa Maršálka chutná božsky: Ani do něj nepotřebujete vejce, říká cukrář
Retro okénko: Frankfurtská polévka je rychlá, zasytí, využijete do ní zbytky z lednice a vyjde vás na pouhých 40 Kč
Kuřecí roláda s bazalkou, mozzarellou a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mirca75 120 min