Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Jak na dokonalé bramborové knedlíky nejen ke kachně: Jeden recept a užitečné rady, podle kterých to zvládnete taky
KVÍZ: Poznáte v obchodě pravé máslo od jeho náhražek? Otestujte se, zda nenaletíte na triky obchodníků
Video Hodnocení 11× Jak udělat zázvorky? Tradiční pečivo potřebuje čas na odležení, aby krásně změklo
5 foto Hodnocení 20× Kdy péct zázvorky? Toto tradiční vánoční cukroví pečeme s dostatečným předstihem
6 foto Hodnocení 17× Jak se pečou zázvorky? Buďte trpěliví při jejich přípravě, ale i týdny po upečení
Hodnocení 90× Jak na měkké zázvorky: Zázvorky potřebují na změknutí čas, a když jim trochu pomůžeme, budou brzy měkké jako obláčky
Hodnocení 5× Kalendář vánočního pečení: Do čeho se pustit v druhé polovině listopadu? Pečeme zázvorky, perníčky a klasickou štolu
Hodnocení 36× Kdy péct zázvorky, aby do Vánoc změkly? Jak připravit toto tajemné cukroví s vůní zázvoru a čím ho nakypřit
Domácí rajský protlak vydrží zavařený po celý rok. Při výrobě je klíčový výběr rajčat a pomalé redukování
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Staročeské pražmo: Naklíčené obiloviny nám dodají dostatek energie a díky pražení na másle chutnají jako oříšky