Vyhodnocení a odměny nejaktivnějším uživatelům webu Toprecepty.cz v roce 2025. Nejlepší jsme díky vám!
Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
5 foto Hodnocení 3× Jak zacházet se zvěřinou a co z ní uvařit? Poradíme, jak s hodnotným masem pracovat
9 foto Hodnocení 26× Dančí maso je chutnou zvěřinou, se kterou je nutné správně zacházet. Poradíme jak
5 foto Hodnocení 12× Desatero rad na téma srnčí maso: Objevte kouzlo zvěřiny, která má nezaměnitelnou chuť
7 foto Hodnocení 126× Jak upravit kančí kýtu? Poradíme několik triků, jak dosáhnout dokonalé chuti
5 foto Hodnocení 15× Srnčí maso a jeho specifika: Čím se liší od ostatních druhů zvěřiny a jak ho zpracovat
7 foto Hodnocení 61× Divočák na talíři: Jak správně zpracovat a připravit toto výrazné zvěřinové maso
8 foto Hodnocení 4× Praktické tipy na zpracování zvěřiny: Jak dosáhnout nejlepší kvality a chuti masa
Jídelní rozmary slavných: Andy Warhol miloval chleba s marmeládou a neuvěřitelných dvacet let jedl k obědu rajčatovou polévku
Znáte perkelt? Maďarský příbuzný guláše vyžaduje spoustu papriky a cibule a nejlepší je připravený na sádle