Tři dokonalé knedlíky od šéfkuchaře Jana Punčocháře: Karlovarský, pajfálský a hrnkový připravíte z jednoho základu
KVÍZ: Poznáte jídlo už na začátku jeho přípravy? Vyzkoušejte své znalosti a dokažte si, že jste v kuchyni profík
5 foto Hodnocení 65× Co uvařit ze srnčího masa? Vyberte si nejen z tradičních, ale i z nezvyklých receptů
9 foto Hodnocení 12× Jaká zvěřina je vhodná na guláš? Poradíme, z kterého masa uvaříte chutné guláše
5 foto Hodnocení 8× Jaké koření na zvěřinu? To správné dokonale zvýrazní a podtrhne výsledný pokrm
4 foto Hodnocení 60× Jak naložit srnčí maso na guláš? Ta pravá marináda dodá guláši dokonalou chuť
6 foto Hodnocení 38× Jak připravit bažanta? Může se péct, dusit i vařit a my poradíme, jak na to
9 foto Hodnocení 13× Desatero rad na téma zvěřina: Jak na srnčí, jelení a další zvěřinu v kuchyni
8 foto Hodnocení 1× Jak a proč mořit maso? Moření se týká především zvěřiny, jehněčího a skopového masa
8 foto Hodnocení 19× Jaké maso na hamburgery? Možností je několik, ale původní receptura hovoří jasně
8 foto Hodnocení 21× Maso na šlehačce: Šlehačka je oblíbenou surovinou k přípravě různých druhů masa
9 foto Hodnocení 21× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa
9 foto Myslivecký bál, jídla plný sál aneb Jak to chodí na venkovské tancovačce: Kančí guláš, vlastní chlebíčky i tombola
5 foto Hodnocení 89× Z jakého masa připravíte ten nejlepší guláš, který sklidí úspěch u celé rodiny
Pěstování bylinek na jednom stanovišti: Rozmarýn a tymián mají rádi slunečné aranžmá, v polostínu se daří majoránce nebo kerblíku
Falešný španělský ptáček: Stejná chuť jako oblíbená klasika, ale za mnohem kratší dobu. Nic nerolujete, vše jen pokrájíte
Vyrazte letos na MFF Karlovy Vary bez hotovosti, společnost Visa pomůže s programem Česko platí kartou