uvařila 11. 11. 2010 19:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 11. 2010 19:55
mouka hladká, cukr moučkový, vejce, máslo, med, rum, koření do perníku, kakao, soda jedlá, rýže barevná
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Kvašená zelenina je snadnou variantou nakládání. Kromě zelí a okurek báječně chutnají i fermentované papriky, cibule nebo ředkvičky
Worcestrová omáčka vznikla omylem jako zapomenutá surovina ve sklepě. Dnes skvěle dochutí maso a pomůže i při kocovině
Pampeliškový med podle snadného receptu. Krásně voní a využít se dá i k přípravě osvěžující limonády