Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
volhpe1 uvařil 10. 3. 2015 09:51 Vymazlený jablečný štrúdl / závin podle paní Gáborové 0 0 Okomentovat
7 foto Dort ve tvaru medvídka nadchne hlavně děti a milovníky medvědů. Zdobený kakaovým krémem krásně vypadá a báječně chutná
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Kam na houby? Meteorologická mapa i houbaři hlásí, že už rostou! Nejlépe jsou na tom Jižní Čechy, Ústecko a Benešovsko