Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Mirule uvařila 5. 8. 2011 13:29 Bramborové knedlíky (z bramborové kaše) plněné uzenou krkovicí 0 0 Okomentovat
Koláčové dobroty od Marcely: Vynikající kynuté koláčky se švestkami podle jejího receptu a rad upečete hravě
Pět znamení horoskopu, která připraví delikatesy z dýní: Býk nachystá perfektní dýňový kuskus, Lev zase skvostný koláč
Listové řezy s pošírovanou hruškou ve smetanovém krému Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 rebeka 165 min