Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
varilamyskakasicku uvařila 28. 10. 2012 12:37 Bramborové knedlíky z prášku, restovaného řapíkatého celeru a slaniny 0 0 Okomentovat
Jak na ten nejlepší bezinkový sirup s citronem: Jednoduchý postup podle našich babiček funguje dodnes a zvládne jej každý
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte kváskové langoše! Mají krajkově okatou střídu provoněnou listy medvědího česneku
Princ William slaví 42. narozeniny: Určitě si dá k večeři pečené kuře a jako dezert oblíbený sušenkový dort s čokoládou