Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
cathleen uvařila 8. 2. 2017 11:07 Bramborové placky s brynzou, cibulí a uzeným bůčkem 0 0 Okomentovat
26 foto Cukrářka Iveta Fabešová nabídla recept na bábovku z mléčné čokolády a říká: Je motivující, když „hobíci“ dohánějí profíky
Co připravit z čerstvého hrášku? Pomazánka ochucená koriandrem báječně chutná s pošírovaným vejcem na křupavém toustu