uvařil 27. 3. 2012 11:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 3. 2012 11:35
brambory, mouka hrubá, krupice, vejce, sůl, povidla švestková, rum, mák mletý, cukr moučkový, máslo
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 25. 5. 2024 19:13
Přidáno 25. 5. 2024 09:41
Šmrncovní omeleta po italsku: Upečte si frittatu podle zásad profesionálů
Peciválky s mákem podle Petra Rychlého: Staročeská specialita z bramborového těsta se snadno připravuje a chutná fantasticky
Slovácká metyja bývala svátečním dezertem. Chutí připomíná škubánky, je však bohatší o povidla