uvařil 7. 10. 2018 13:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 10. 2018 13:21
žebra vepřová, ocet jablečný, omáčka sojová tmavá, ocet balsamiko, cukr, med, chilli
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jarní cibulka vydrží až týden v ledničce. Křupavost a svěžest jí prodlouží umístění do sklenice s vodou a obal z igelitového sáčku
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá
Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel