uvařila 3. 11. 2010 17:53
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 11. 2010 17:53
olej, cibule, mouka hladká, celer, mléko, sýr tavený, sůl, pepř, květ muškátový, koření polévkové, petrželka, bujón
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
8 dobrých důvodů, proč jíst červenou řepu: Je dietní a pomáhá mozku i proti zánětům
V téhle školní jídelně pečou tak výborný chléb, že se po něm jen zapráší! Recept je přitom docela snadný
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz