Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Nadja uvařila 8. 2. 2013 17:56 Cibulové mléko 0 0 suroviny: citron.šťáva, med, cibule, voda Okomentovat
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli
13 foto Dny Marianne přinášejí pestrou paletu slev. Výhodně nakoupíte třeba kuchařky, ale i pomocníky do kuchyně