Dokonalé knedlíky k sváteční pečínce nejen na Štěpána: Ty podle knedlíkového mistra voní jablky a se zelím tvoří úžasný pár
Štědrý den Jiřího Mádla: Těším se na vánočku, kakao a červený čaj, říká herec, který stráví svátky v Budějovicích
Vánoce dvojice Cibulka a Jagelka jsou vše, jen ne tradiční: Speciální řízky a salát už se nekonají, ale jídla najdete u pánů spoustu
Eevous uvařila 13. 5. 2025 12:03 Rychlá omáčka se žampiony a špenátem s těstovinami Maccheroni al Ferretto 0 0 Okomentovat
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala
Krkovice na houbách a česneku: Šťavnaté maso má výraznou chuť díky houbám, sekanému česneku a správné směsi koření