Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
krkovicka.x uvařil 14. 11. 2018 14:08 Jablečno-ořechové cupcakes s šlehačkou ve formičkách 0 0 Okomentovat
Josef Maršálek: Pečení vás naučí trpělivosti a respektu k surovinám i k lidem, nikomu bych nedovolil, aby mi to zprotivil
Bábovka ze zbytků cukroví: Ideální moučník k odpolední kávě, do které využijete zbylé rohlíčky, linecké i nepečené druhy
Co dělat, aby se knedlíky během vaření nerozpadly? Sázkou na jistotu je vaření na páře, ve vodě pak pomůže malý trik