uvařila 6. 7. 2010 16:51
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 7. 2010 16:51
mouka polohrubá, mouka hladká, mléko, droždí, sádlo, sůl, cukr, vejce, semínka lněná, mák, semínka sezamová, kmín celý
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Holka u plotny radí: Jak na jablka v roztrhaném županu s povidly a oříšky? Jednoduchý postup zvládne každý
Marmeláda z květů černého bezu: Ideální způsob, jak využít drobné kvítky jinak než do sirupu