uvařila 11. 2. 2014 13:58
Kuřecí a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2014 13:58
Kuřecí a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
maso kuřecí, maso vepřové, cibule, česnek, kapie, rajče cherry, smetana zakysaná, protlak rajčatový, koření tandori masala, koření hungaria, pepř, olej olivový, mouka hladká, sůl
Přidáno před 38 minutami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Ochutnejte středověk - tematické krčmy lákají na výborné jídlo i nevídanou show
Josef Maršálek se od Terezy Bebarové učil připravit zdravý makovec: Pozor na použití sněhu, varuje cukrář
Levné a zdravé domácí svačiny pro školáky: Sendvič za 13 Kč, mléčná rýže za 12 Kč a další variace, které nezruinují peněženku