Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 2. 2014 14:58

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 149 kJ / 992 kcal
Bílkoviny125,16 g
Tuky13,83 g
Vláknina30,58 g
Cholesterol 238 mg
Sodík 357 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy79,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem zvolila těstoviny a máslové noky od Aničky Kocíkové a dali jsme si to půl na půl. Oběd pro nás na 2 dny a dali bychom si ho ještě dál.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

12. 2. 2014 11:11

jarda Kadic: Jaroušku, ty také znám, když jsem dělala v nemocnici, tak jsme je měli pro pacienty ve Finéze a byly obdélníkové;-)

Bibinka Bibinka

12. 2. 2014 11:11

jarda Kadic: Jaroušku, ty také znám, když jsem dělala v nemocnici, tak jsme je měli pro pacienty ve Finéze a byly obdélníkové;-)

jarda Kadic jarda Kadic

11. 2. 2014 22:06

Při pohledu na tvůj talíř jsem si vzpomněl na takové dvojdílné,ty byly také parádní:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapiová omáčka lasagně se zakysanou smetanou obed se zakusanou smetanou "lasagně se zakysanou smetanou" omáčka kapiová recept na oběd se zakysanou smetanou zakysaná smetana recepty vepřové v omáčce recepty zakysana smetana recepty se zakysanou smetanou omáčky recepty omáčky z vepřového omáčka se zakysanou smetanou kapijova omáčka kapiová om rajčatový kapiový kečup jak dlouho dusit vepřové kousky kapiové drůbeží kousky hungari koření

Suroviny: maso kuřecí, maso vepřové, cibule, česnek, kapie, rajče cherry, smetana zakysaná, protlak rajčatový, koření tandori masala, koření hungaria, pepř, olej olivový, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Drůbeží a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5xk8