Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Petra Benesova uvařila 22. 4. 2014 08:53 Gyrosové kuřecí kousky zabalené v anglické slanině 0 0 Okomentovat
Německý masopust je tak trochu ve znamení obžerství. Na stole musí být prasečí uši nebo tento falešný zajíc
9 foto Žaneta z MasterChefa nabídla recept na buchty, které oslnily porotce soutěže: Hodně při přípravě ochutnávejte, říká
Jídelní rozmary slavných: John Travolta rád a dobře vaří, miluje italské lasagne s masovou omáčkou a americký hovězí burger