Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Angel 666 uvařila 7. 10. 2009 07:28 Hašanovy kotouče (Hermelín v bramborákovém těstě) 0 0 Okomentovat
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně
Cuketa plněná vepřovým mozečkem a pařeným sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 JanaDorazinova 50 min